Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой, не смята да

...
Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой, не смята да
Коментари Харесай

Новата съпруга на Благой Георгиев проговори

Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой, не счита да става фолк певица, каквито клюки се появиха преди няколко дни. Прясната младоженка отхвърли неуместните изказвания.  " Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам много по-сериозни проекти да се занимавам с бизнес, като родителите ми "  – разяснява пред " Уикенд " хубавицата.

26-годишната госпожица е осведомена с бизнеса на татко си, тъй като постоянно му оказва помощ в хотелиерските каузи. Именно в тази тенденция считала да се развива Спасова, която имала цялостната поддръжка на фамилията си. Брюнетката сега се любува на първите си дни като булка и е доста щастлива с мъжа си Благой Георгиев. Дамата към момента не са отпътували на меден месец, който е плануван за края на юли.

Припомняме, че Поли и Благой станаха брачен партньор и брачна половинка на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград.

Спасова наистина е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, само че това е било в тийнейджърските й години. Полина не е пяла даже на сватбата си, каквито клюки също се носеха, само че пък е била непрекъснато на дансинга, издадоха източниците ни. Двамата са останали във Велинград и след сватбата, където се любуват на първите си дни като законни съпрузи и са се скрили от светската шумотевица в столицата.

Игралият в шампионатите на Испания, Сърбия, Германия и Русия 40-годишен футболист от ден на ден страни от медиите и не желае да обявява любовта си, а да я резервира за себе си и най-близките си. " С каквото се похвалиш, без него ще останеш. Щастието обича тишината. Тихата и спокойна обич е ключът към щастливите и дългогодишни взаимоотношения " – заключил неотдавна Благо пред приятелите си, които не могат да го познаят какъв брой се е трансформирал.

Любовта сред семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се срещнали и незабавно станали извънредно близки. Малко откакто разбрали, че си харесват, решили да заживеят дружно, само че не в България, а на остров Бали, където Благо паднал на колене и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР